Завершено планову перевірку ТОВ «КОМЕРЦІЙНИЙ ЦЕНТР «ЛІБЕРТОН»

28 квітня 2021

У Товаристві з обмеженою відповідальністю «КОМЕРЦІЙНИЙ ЦЕНТР «ЛІБЕРТОН» проведено нараду за результатами планової перевірки.

Фахівці Головного управління доповіли, що під час проведення планового заходу виявлено 36 порушень вимог законодавства. До адміністративної відповідальності притягнуто 3 особи, у тому числі керівник підприємства.

За результатами обговорення виявлених порушень законодавства з питань охорони праці прийнято рішення: роботу адміністрації ТОВ «КОМЕРЦІЙНИЙ ЦЕНТР «ЛІБЕРТОН»по створенню безпечних умов праці, дотриманню вимог Закону України «Про охорону праці» визнати такою, що потребує вдосконалення.

Директору підприємства рекомендовано: забезпечити функціонування СУОП на підприємстві та ефективний контроль з боку працівників служби охорони праці та відповідальних осіб за додержанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки в структурних підрозділах підприємства.

Протягом 3 днів після отримання припису розробити необхідні заходи щодо усунення порушень виявлених під час проведеної перевірки.

Забезпечити контроль за виконанням в повному обсязі та у встановлені терміни розроблених заходів.

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

У рамках проведення Дня охорони праці під час заходу присутні обговорили стратегії зміцнення національних систем безпеки і здоров’я, які спрямовані на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

На завершені зустрічі фахівці Головного управління вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість Головного управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.