Під головуванням т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка розпочато планову перевірку ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат»

28 квітня 2021

27 квітня, комісією під головуванням т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталія Сажієнка розпочато планову перевірку ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат». До складу комісії увійшли посадовці управління гірничого нагляду Держпраці та Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області.

З 27 квітня по 13 травня перевірятимуться питання додержання законодавства у сферах державного гірничого нагляду, промислової безпеки, охорони та гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення.

Під час робочої зустрічі з керівництвом ПрАТ «ЦГЗК» обговорювалися питання організації гідних і безпечних умов праці для працівників та формування культури безпеки та гігієни праці на виробництві. По завершенню зустрічі обидві сторони заявили про готовність до співпраці та взаємодії у вирішення питань забезпечення безпеки і здоров’я робітників.