З метою попередження травматизму в лікарняних закладах Дніпропетровської області триває інформаційно-роз’яснювальна робота

31 січня 2023

Фахівцями відділу з питань безпеки праці південного регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області за участю представників Криворізького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровської області, відділу праці та соціально – трудових відносин управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної ради провели  інформаційно-роз’яснювальну роботу в Криворізькій міській клінічній лікарні.

Криворізька міська клінічна лікарня створена 15 травня 1992 року. Основним напрямом діяльності закладу надання послуг вторинної спеціалізованої та високоспеціалізованої медичної допомоги будь-яким особам в порядку та на умовах, встановлених чинним законодавством України.

          Під час проведення заходу фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надані роз’яснення щодо створення безпечних і безаварійних умов праці при організації роботи лікарського закладу. Також обговорювали питання, які стосуються попередження виробничого травматизму та дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, особливості трудових відносин в період воєнного стану та інше.

          Також учасників заходу поінформовано про функціонування інформаційного порталу (https://pratsia.in.ua), де можна оперативно отримати відповіді на питання щодо організації трудових відносин, безпеки праці, розслідування нещасних випадків в умовах воєнного стану тощо.

Офіційний канал в Telegram

https://t.me/dspdnipro

Прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці