Превентивний захід з провідними спеціалістами підприємства металургійної галузі

31 січня 2023

Посадовці відділу з питань безпеки праці східного регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області під час зустрічі з керівництвом, провідними спеціалістами та фахівцями з охорони праці підприємства металургійної галузі м. Новомосковськ, надали роз’яснення з питань виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки на період дії воєнного стану» (Постанова КМУ від 24.03.2022 № 357), а також надали консультації щодо утримання у безпечному технічному стані обладнання.

Розглянули заходи щодо дотримання безпечних умов праці, а також питання контролю виконання організаційних та технічних заходів які проводяться на підприємстві під час проведення робіт щодо безпечної зупинки та подальшого пуску технологічного процесу, у випадках аварійного відключення джерела енергії в електроустановках напругою до та понад 1000В та систем газопостачання. При цьому особливу увагу приділили порядку сповіщення працівників та алгоритму дій при аварійному відключенні та відновленні електропостачання, вибухонебезпечних, пожежонебезпечних зонах, а також під час експлуатації трубопроводів, сосудів та під час використання бензинових та дизельних генераторів в умовах раптового відключення централізованого електропостачання.

Проінформували про те, що задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету та підтримує країну.Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці www.dsp.gov.ua та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.

Офіційний канал в Telegram

https://t.me/dspdnipro

Прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці