Відбулося засідання «круглого столу» щодо додержання законодавства про працю

20 березня 2019

19 березня 2019 року перший заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Ігор Осадчий прийняв участь у засіданні «круглого столу» в рамках діяльності Програми економічного розвитку та правової допомоги Східної України.

На засіданні розглядалася низка питань, зокрема, проведення перевірок мікро – та малого бізнесу органами державної влади, правове регулювання, порядок та підстави здійснення державного нагляду щодо додержання законодавства про працю.

У заході також брали участь представники місцевого самоврядування  м. Дніпра, Сектору Державної регуляторної служби у Дніпропетровській області, ГУ ДФС у Дніпропетровській області, Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра, Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Дніпропетровського окружного адміністративного суду, малого бізнесу Дніпропетровської області.

Під час заходу обговорювались актуальні питання щодо створення сприятливих умов для ефективної взаємодії органів державної влади та представників малого бізнесу.