В Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбулася поминальна Панахида за загиблими на виробництві та померлими від професійних захворювань

25 квітня 2018

Сьогодні, 25 квітня, у рамках відзначення Дня охорони праці, відбулася поминальна служба по загиблим на виробництві та померлим від профзахворювань.

Участь у Панахиді взяли фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Дніпропетровський області, члени сімей загиблих на виробництві та померлих від професійних захворювань, керівники та спеціалісти служб охорони праці підприємств, установ і організацій міста.

Присутні вшанувати пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя і здоров’я, під час виконання робіт на виробництві.

Провівши поминальну службу, представники Богослужіння закликали усіх згадувати загиблих на виробництві не лише у День охорони праці, а й приділяти увагу проблемі безпеки праці щоденно. Отець висловив подяку всім, хто взяв участь в організації та проведенні Панахиди, побажав присутнім добра, миру, злагоди та безпечної праці.