«Проведена робоча зустріч з питань організації трудових відносин в умовах воєнного стану»

24 лютого 2023

Фахівці Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели робочу зустріч стосовно організації трудових відносин в умовах воєнного стану з представниками підприємства м. Дніпра, які є лідерами за обсягом реалізації оптової торгівлі фармацевтичних препаратів.

Одночасно, з метою підтримки бізнесу та запобігання порушенню прав працівників, наголошено, про переваги задекларованої праці та дотримання основних міжнародних та європейських норм із безпеки і здоров’я на роботі та трудових відносинах.

Під час заходу посадовці розглянули окремі положення Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», акцентуючи на реалізацію працівниками права на відпустки в умовах воєнного стану з урахуванням особливостей організації праці на підприємстві.

Крім того, фахівці наголосили про можливість дізнатись більше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua та на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/