Про охорону праці та пріоритетні напрямки роботи Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області розповів під час прес-конференції заступник начальника Костянтин Корольов (ВІДЕО)

26 квітня 2018

В рамках відзначення Дня охорони праці в Україні та з метою привернення уваги суспільства до небезпек, які виникають під час трудової діяльності у гірничорудній промисловості, заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Костянтин Корольов зустрівся з журналістами Кривого Рогу.

“За три місяці на підприємствах, що знаходяться під наглядом Криворізького управління Держпраці, загинуло семеро людей. Для нашого промислового регіону попередження нещасних випадків на виробництві та загалом безпека праці – ключове питання”. – зазначив Костянтин Корольов.

Крім того, розповів про фактори, які  впливають на зростання випадків травмування і загибелі людей та дав відповіді на питання щодо стану промислової безпеки в регіоні, а саме: стан виробничого травматизму, аналіз причин нещасних випадків та результати їх розслідувань, пріоритетні напрямки роботи Головного управління Держпраці в гірничорудній промисловості.

Відео