Легалізація заробітної плати під контролем

08 лютого 2017

За круглим столом обговорено питання легалізації заробітної плати населення та дотримання  працедавцями вимог законодавства про оплату праці.

Захід відбувся в управлінні Пенсійного фонду України в Васильківському районі Дніпропетровської області. Участь у засіданні «круглого столу», прийняла головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з  питань дитячої праці у Павлоградському регіоні Ольга Безрідня.

На виконання плану заходів щодо координації спільних дій по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, обговорювалися питання показників кількості штатних працівників, що одержують заробітну плату в межах менше мінімальної за умови повної зайнятості. Наприкінці засідання учасниками були визначені можливі шляхи подальшої спільної діяльності, спрямованої на захист прав працівників, які за умови  відпрацювання повного місяця  мають нарахування менше мінімальної заробітної плати.