Юридичні служби органів Держпраці обговорили новації у законодавстві про працю та охорону праці

06 лютого 2017

З метою підвищення рівня організації правової роботи, розв’язання проблемних питань, що виникають в роботі юридичних служб територіальних органів Держпраці, державних підприємств та установ, що належать до сфери управління Держпраці, 2 лютого 2017 року в центральному апараті за ініціативи управління юридичного забезпечення Держпраці відбувся семінар з керівниками юридичних служб. Участь у заході взяла також в.о. начальника відділу юридичного забезпечення ГУ Держпраці у Дніпропетровській області.

У своєму зверненні до учасників семінару голова Держпраці Роман Чернега закликав до конструктивної роботи й активної участі в дискусіях, адже актуальний момент вимагає від державних службовців високого професіоналізму і відповідальності за свої рішення.

Керівники структурних підрозділів Держпраці обговорили зі слухачами  останні зміни у законодавстві щодо здійснення державного нагляду, проблемні питання застосування норм законодавства про працю та охорону праці під час перевірок, особливості ринкового нагляду та вимоги до організації правової роботи.