За підсумками планового заходу в ПРАТ «КРИВИЙ РІГ ЦЕМЕНТ» проведено виїзну нараду

14 травня 2021

Фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області завершили плановий захід зі здійснення державного нагляду (контролю) у ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «КРИВИЙ РІГ ЦЕМЕНТ».

Під час заходу посадові особи Головного управління перевіряли дотримання на підприємстві вимог законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієни праці, геологічного вивчення надр, їх використання та охорони, а також використання і переробки мінеральної сировини в структурних підрозділах суб’єкта господарювання.

В ході перевірки було виявлено 335 порушень вимог законодавства. До адміністративної відповідальності притягнуто 8 осіб. За результатами перевірки посадовими особами, які брали участь у перевірці складено та вручено керівнику суб’єкта господарювання акт та припис яким встановлений термін усунення виявлених порушень.

13.05.2021 представниками Головного управління було організовано та проведено виїзну нараду в ПРАТ «КРИВИЙ РІГ ЦЕМЕНТ» на якій були оговорені питання стосовно результатів планової перевірки стану охорони праці та промислової безпеки на зазначеному підприємстві та попередження настання нещасних випадків на виробництві.

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

На завершені зустрічі фахівці Держпраці вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.