Вимоги безпеки під час виробництва хліба, хлібобулочних і макаронних виробів. Запоріжжя
15 березня 2024Посадовці відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної діяльності у Запорізькій області провели технічну консультацію на робочих місцях одного з підприємств міста Запоріжжя. Йшлося про вимоги «Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів».
Інспектори звернули увагу на те, що хлібопекарні печі мають бути оснащені контрольно-вимірювальними приладами для вимірювання та контролю параметрів технологічного режиму (температури в пекарній камері, тиску пари, яка надходить на зволоження, тривалості випікання) й параметрів процесу горіння палива (тиску газу та рідкого палива, тиску повітря біля горілок, розрідження в топці, температури продуктів згоряння в камері змішування, наявності факела).
Більше інформації про те, як працювати безпечно, можна знайти тут: https://pratsia.in.ua/safe_work.php
