Відбулося засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення при Дніпропетровській обласній державній адміністрації

30 березня 2017

Перший заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Людмила Тимченко прийняла участь у засіданні міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення при Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

Засідання відбулося під головуванням заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимира Юрченка.

Серед основних питань, що розглядали члени ради було питання оптимізації адміністративних послуг. Обговорено шляхи співпраці з Центром надання адміністративних послуг, полегшення отримання адмінпослуг суб’єктами господарювання та фізичними особами і шляхи вдосконалення цієї співпраці. Розглянуто можливі пропозиції для внесення змін до законодавства про адміністративні послуги з метою зняття регуляторних бар’єрів для суб’єктів господарювання.

Також учасники засідання не оминули увагою особливості та проблемні питання електронного декларування. Присутнім було наголошено на необхідності долучитись до проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів декларування, шляхом організації проведення відповідних навчань щодо неухильного дотримання виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції».