Питання охорони праці та промислової безпеки підіймались у прямому ефірі Криворізької телерадіокомпанії (ВІДЕО)

29 березня 2018

У прямому ефірі вечірнього прайму «Ракурс» Криворізького телеканалу “Рудана” заступник начальника Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Костянтин Корольов розповів про основні засади Державного нагляду в питаннях охорони праці та промислової безпеки сьогодення.

Даний захід організовано напередодні проведення Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області місячника охорони праці, з нагоди відзначення у 2018 році Дня охорони праці в Україні, та мав інформаційно-роз’яснювальну мету. Насамперед, донести до пересічних громадян, зокрема працюючого населення, особливості реформування системи управління охороною праці в Україні.

Серед питань, які було озвучено у прямому ефірі: рівень виробничого травматизму, його причини та попередження; вузькі місця в питаннях охорони праці і промислової безпеки в регіоні та заходи по їх виправленню; європейські практики в умовах гірничодобувної галузі Криворізького басейну; безпечні умови праці в підрядних організаціях та приватних підприємствах.

Відео за посиланням:   “Ракурс” Охорона праці: проста система із непростими наслідками (28.03.18)