Проведено тренінг з безпечного ведення робіт під час перевірки знань.

20 травня 2022

Зі слухачами ПП «Кріол» під час проведення перевірки знань, щодо знання Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, працівниками Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області було проведено тренінг щодо безпечного ведення робіт в електроустановках.

Під час даного заходу було відпрацьовані питання безпеки під час зберігання та накладання переносних заземлювачів, та питання щодо порядку заповнення та питань, які обов’язково повинні бути відображені у наряд – допуску під час виконання робіт в електроустановках. Також були відпрацьовані питання безпечного виконання робіт на висоті під час виконання цих робіт.

За результатами даного заходу слухачі закладу отримали відповіді на питання, які виникали у них під час виконання трудових обов’язків. Наприкінці посадові особи Головного управління зазначили що безпека працівників залежить від їх обміркованих дій, та у відповідності до діючого законодавства працівники має право відмовитись від виконання робіт, як що її виконання загрожую життю або здоров’ю працівника, або інших осіб.