Продовжується підготовка до VІІ Всеукраїнського Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2018 року

30 січня 2018

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області продовжує підготовку до VІІ Всеукраїнського Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводиться за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

На сьогоднішній день вже надійшло чимало малюнків від талановитої молоді міста та області, раніше наказом Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області був створений організаційний комітет та затверджено склад журі для визначення переможців на першому відбірковому етапі конкурсу на регіональному рівні.

Надалі запрошуємо учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, позашкільних навчальних закладів взяти активну участь у Конкурсі.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків Конкурсу на регіональних рівнях надсилають не пізніше 15 лютого 2018 року на адресу Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області (49107, м. Дніпро, вул. Казакова, 3)
Контактні дані: телефон для довідок (056)7767443
е-mail: presstu-dnepr@ukr.net

Художні твори переможців будуть надіслані для участі у фіналі до ДП «Редакція журналу «Охорона праці», яка є організатором конкурсу.

Нагадуємо умови Конкурсу