Нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021 року Дніпропетровської області

28 квітня 2021

За результатами відбіркового регіонального туру Конкурсу було обрано дев’ять призових місць. Також, рішенням журі було окремо відзначено три малюнки у номінації «Переможемо COVID-19 разом».

Урочисте вручення дипломів та заохочувальних призів провела начальник Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Ольга Бондаренко. В своєму привітальному слові вона подякувала дітям за активну участь у конкурсі, зокрема за старанність та індивідуальний підхід до висвітлення досить складної теми.

Окремо подякувала батькам, за те, що питання безпеки праці обговорюються в сімейних колах за участю дітей, адже зрозуміло, що діти не мають можливості відвідувати виробництво, а на малюнках відображають всі тонкощі трудового процесу, те, на що ми, дорослі, в своїх трудових буднях не звертаємо уваги.

Даний захід організовано з нагоди відзначення у 2021році Всесвітнього дня охорони праці, як одного із дієвих методів вирішення зовсім «не дитячих» проблем у сфері охорони праці та промислової безпеки.

Переможці регіонального туру із захопленням надали коментарі місцевим телеканалам Дніпра ОТВ громадське телебачення Дніпра та 11 телаканалу.