На нараді у ПП «НВФ «ЕКО ХІМ» обговорено результати планової перевірки

20 квітня 2021

Фахівцями відділу нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області за результатами планової перевірки ПП «НВФ «ЕКО ХІМ» проведено нараду з керівництвом та відповідальними посадовими особами підприємства.

Під час проведення заходу оглянуто 18 одиниць обладнання на двох об’єктах підвищеної небезпеки з виробництва хімічних речовин в м. Дніпро, надана технічна консультація на 4 робочих місцях, проведена інформаційна та роз’яснювальна робота щодо найбільш ефективних способів дотримання законодавства про охорону праці під час виконання робіт на об’єкті виробництва миючих засобів та експлуатації технологічного обладнання в якому зберігаються та використовуються хімічні речовини.

За результатами планового заходу виявлено ряд порушень вимог законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки. Керівнику підприємства вручено акт перевірки та за допущені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності.

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

На завершенні зустрічі фахівці Головного управління вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.