На Дніпропетровщині фахівці Держпраці прийняли участь у прийомці нової виїмкової одиниці на підприємстві з підземним видобутком

20 вересня 2022

Посадові особи Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області відповідно до вимог нормативно – правових актів прийняли участь у прийомці нової виїмкової одиниці на підприємстві з підземним видобутком марганцевої руди.

Так на шахті АТ «Марганецький ГЗК»були оглянути на предмет відповідності вимогам нормативно – правових актів з охорони праці обладнання та устаткування у «Обгінній виробці на південь шахти ». За результатами проведеної роботи дана виїмкова одиниця була визнана придатною до подальшої експлуатації та видобутку корисної копалини. Під час даного заходу з представникам АТ «Марганецький ГЗК» було проведено тренінг щодо правильності утримання та застосування ізолюючих саморятівників.

Наприкінці заходу посадовці Головного управління Держпраці в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» проінформували про переваги задекларованої праці та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення належним чином трудових відносин, роз’яснили особливості і переваги функціонування системи «Інтерактивний інспектор», та повідомили про можливість отримати відповіді на найпоширеніші питання з трудового законодавства і безпеки праці на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.

https://dsp.gov.ua/trudovi-vidnosyny-pid-chas-voiennoho-stanu-v-ukraini-shcho-zminylosia

Або на офіційному каналі в Telegram  https://t.me/dneprviddil 

Прес-служба Головного управління