Фахівцями Головного управління проведено виїзну нараду в ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР»

12 жовтня 2021

Відділом нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг здійснено позапланову перевірку ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР».

Під час перевірки посадовими особами було перевірено усунення порушень вимог законодавства, зазначених в пунктах припису, виданого за результатом проведення попереднього позапланового заходу державного нагляду (контролю) у зв`язку з настанням смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку.

Фахівцями відділу нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки було організовано та проведено виїзну нараду в ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР», на якій були обговорені питання стосовно результатів проведеного позапланового заходу зі здійснення державного нагляду (контролю), а також питання попередження настання нещасних випадків на виробництві.

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.
На завершені зустрічі фахівці Головного управління вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.