Фахівці Головного Управління взяли участь у святкових зборах з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони праці у місті Павлоград

04 травня 2018

27 квітня поточного року, фахівці Управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки, які включені до складу комісії з підготовки та проведення в місті Павлограді XІ міського огляд-конкурсу стану умов і охорони праці та фахівці Управління з питань праці, які включені до складу журі для визначення переможців кращого малюнка «Охорона праці очима дітей – Павлоград» прийняли участь у святкових зборах міськвиконкому з нагоди святкування Всесвітнього Дня охорони праці.

На урочистому заході були присутні міський голова Анатолій Вершина, начальник Павлоградського відділення Фонду соціального страхування Тетяна Корнієнко, заступники міського голови, керівники управлінь та відділів виконкому, керівники підприємств та служб охорони праці.

Протягом квітня виконкомом Павлоградської міської ради здійснювався прийом творчих робіт на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – Павлоград».

З нагоди відзначення 28 квітня Всесвітнього Дня охорони праці, який цьогоріч проходив під девізом «Захищене і здорове покоління», відбулося засідання комісії з охорони праці, до складу якої включені начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Павлоградському регіоні Ірина Чубенко – Салко, заступник міського голови Світлана Пацко, керівники закладів освіти та здоров’я міста Павлоград, представники комунальних установ міста,  які і визначили переможців на кращий малюнок у 3-х вікових групах.

Нагородження талановитої молоді відбулося 27 квітня за участі головного державного інспектора відділу нагляду у будівництві, енергетиці, за об’єктами котлонагляду та підйомними спорудами Сергія Кириченко, який включений до складу комісії з підготовки та проведення міського огляд-конкурсу на кращу організацію роботи з охорони праці.

Були підведені підсумки даного конкурсу в якому приймали участь промислові, комунальні підприємства міста, заклади освіти та охорони здоров’я, суб’єкти господарювання сфери торгівлі та послуг.

За рішенням комісії, перші місця зайняли: серед промислових підприємств ТОВ «Молочний дім», комунальних підприємств – КП «Павлограджитлосервіс», закладів освіти – Павлоградська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, закладів охорони здоров’я КЗ «Павлоградський пологовий будинок»,  суб’єктів господарювання сфери торгівлі та послуг – Павлоградське відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз».

За перемогу в конкурсі почесними грамотами та цінними подарунками були нагороджені працівники та посадові особи підприємств учасників, а також учні навчальних закладів, які брали участь у конкурсі дитячого малюнку.