В Новомосковську проведено ряд превентивних заходів щодо попередження фактів незадекларованої праці

11 березня 2024

На Дніпропетровщині фахівцями відділу з питань праці східного регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області у лютому 2024 року проведено ряд превентивних заходів щодо попередження фактів незадекларованої праці у закладах громадського харчування м. Новомосковськ.

На заходах підприємцям детально розповідали як задекларована праця допомагає розвивати бізнес. Інспектори роз’яснювали, що забезпечення гідних умов праці  здійснюється не лише у інтересах працівників, насамперед в цьому зацікавлені роботодавці. Адже належно оформлені трудові відносини спонукають працівників більш відповідально та уважно ставитись до своїх трудових обов’язків, дотримуватись трудової дисципліни, підвищують мотивацію працівників, знижують плинність кадрів. Одночасно фахівці надавали відповіді на актуальні питання щодо змін у законодавстві про працю в умовах воєнного стану.

Отримати відповіді на найбільш актуальні питання можливо на інформаційному порталі Держпраці за посиланням: https://pratsia.in.ua/