У ТОВ «Житлокомцентр» проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо здійснення комплексного управління у сфері промислової безпеки та охорони праці

18 травня 2021

Фахівцями Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області на підставі подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням здійснено позапланову перевірку щодо додержання законодавства у сферах промислової безпеки та охорони праці у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЖИТЛОКОМЦЕНТР».

Під час перевірки посадовими особами було перевірено усунення порушень вимог законодавства, зазначених в пунктах припису, виданого за результатом проведення попереднього планового заходу державного нагляду (контролю).

Також під час перевірки було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо здійснення комплексного управління у сфері промислової безпеки та охорони праці в структурних підрозділах суб’єкта господарювання, а також обговорені питання стосовно попередження настання нещасних випадків на виробництві.

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

На завершені зустрічі фахівці Держпраці вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.