У КЗ «ВЕРХІВЦЕВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ» ДОР» завершено планову перевірку

08 червня 2021

КЗ «ВЕРХІВЦЕВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ» ДОР» здійснює діяльність по догляду за хворими та літніми людьми. Управлінням гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області проведено планову перевірку у медично-лікувальному закладі.

Перевірці підлягали: житлові корпуси лікувального закладу, приміщення харчблоку, пральні, стоматологічний кабінет, маніпуляційна, складські приміщення, гаражні бокси зі зберігання автомобілей, котельня, трансформаторна підстанція.

Під час перевірки виявлено порушення щодо безпечної експлуатації електроустановок, електромереж, випробування електрообладнання. У гаражних боксах автотранспорту виявлені порушення стосовно зберігання та експлуатації транспортних засобів, що належать закладу та ін. Відділом гігієни праці були надано зауваження стосовно медоглядів працівників та проведення лабораторних досліджень умов праці.

За результатами перевірки було складено акт та припис з вказаним терміном усунення порушень виявлених за результатами перевірки. Службі охорони праці рекомендовано розроботи графіки обстежень структурних підрозділів, керівникам пройти навчання та перевірку знань з питань охорони праці, забезпечити приймання і перевірку ЗІЗ та ін.

За результатами перевірки були застосовані адміністративні санції до керівника закладу.