Тренінг «Сталий розвиток підприємств на основні ефективної практики використання чинних норм законодавства»

30 вересня 2022

В Центрі професійного розвитку персоналу НТУ «Дніпровська політехніка» відбувся тренінг «Сталий розвиток підприємств на основні ефективної практики використання чинних норм законодавства», за участі представників ГУ Держпраці в Дніпропетровській області та керівники структурних підрозділів НТУ «ДП».

Тренінг проведений з метою виконання вимог статті 8 Закону України «Про державну службу» та Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 106.

Спікерами виступили:

Липовська Н. А. – доктор наук з державного управління, професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування.

Чеберячко Ю. І. – доктор технічних наук, професор кафедри охорони праці та цивільної безпеки.

Bипpицький А. О.- кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного, господарського та екологічного права, уповноважений з питань корупції НТУ «Дніпровська політехніка».

Біланинець І. Д. – заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю у Дніпровському регіоні управління з питань праці.

Основні теми тренінгу:

– оcобливості розвитку державної служби в умовах викликів воєнного часу;

– мінна безпека, правила, які повинен знати кожен;

– оцінка корупційних ризиків у державній установі;

– особливості застосування трудового законодавства під час воєнного стану.