“Робоча зустріч Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці та Держмитслужби у Запорізькій області: спільні зусилля для забезпечення безпечності нехарчової продукції”

01 травня 2023

На зустрічі в режимі відеоконференції, яка відбулася 28 квітня, перший заступник Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана ДУДКА та начальник Запорізької митниці Державної митної служби України Олександр БЄЛІНСЬКИЙ, разом з посадовими особами обох відомств обговорили співпрацю з питань державного ринкового нагляду та контролю за нехарчовою продукцією. Сторони домовилися про проведення спільних інформаційних заходів з метою підвищення рівня обізнаності споживачів та імпортерів щодо основних вимог введення в обіг.

Одним з аспектів обговорення була широка інформаційна кампанія, яка запроваджена Держпраці, щодо безпечності нехарчової продукції, яка належить до сфери відповідальності.

В результаті зустрічі сторони домовилися про активізацію співпраці з метою мінімізації поширення на ринку нехарчової продукції, яка не відповідає встановленим вимогам. Це має велике значення для забезпечення відсутності загроз суспільним інтересам.