Результати планової перевірки ТОВ «ПРОММОНТАЖ КР» обговорено на виїзній нараді

15 липня 2021

Згідно Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань праці на 2021 рік, у період з 01.07.2021 по 14.07.2021 відділом нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг здійснено планову перевірку ТОВ «ПРОММОНТАЖ КР».

Посадові особи Головного управління перевіряли дотримання на підприємстві вимог законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці та гігієни праці.

Фахівцями відділу нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки було організовано та проведено виїзну нараду в ТОВ «ПРОММОНТАЖ КР», на якій були обговорені питання стосовно результатів проведеного планового заходу зі здійснення державного нагляду (контролю), а також питання попередження настання нещасних випадків на виробництві. Крім того, посадовим особам та робітникам підприємства були надані роз’яснення щодо дотримання вимог законодавства про охорону праці під час обслуговування димовентиляційних каналів, а також роз’яснені основні положення НПАОП 45.2-7.03-17 «Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках».

Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

На завершені зустрічі фахівці Головного управління вкотре наголосили на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці при веденні господарської діяльності. Та, в свою чергу, нагадали про відкритість управління у разі необхідності методично-консультативної підтримки.