Результати планової перевірки ТОВ «КАЗБЕГ» обговорено на виїзній нараді

07 вересня 2021

Посадовими особами відділу нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області здійснено планову перевірку ТОВ «КАЗБЕГ», в ході якої було перевірено дотримання на підприємстві вимог законодавства з питань охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці.

ТОВ «КАЗБЕГ» – це вузькоспеціалізоване підприємство, яке займається проектуванням, виготовленням, ремонтом, монтажем, налагодженням газоочисного устаткування (електрофільтрами пилогазоочистки) в галузях енергетики, металургії, цементної промисловості та інших сферах виробництва.

За результатами перевірки посадовими особами відділу було виявлено 22 порушення законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці. До адміністративної відповідальності притягнуто керівника підприємства.

Під час перевірки з працівниками ТОВ «КАЗБЕГ» було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо здійснення комплексного управління у сфері промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці в структурних підрозділах суб’єкта господарювання.

Також було організовано та проведено виїзну нараду в ТОВ «КАЗБЕГ», на якій були оговорені питання стосовно результатів планової перевірки стану охорони праці та промислової безпеки на зазначеному підприємстві та попередження настання нещасних випадків на виробництві.Разом з тим, для учасників заходу була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці.

На завершені зустрічі вкотре було наголошено на обов’язковому дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці приведенні господарської діяльності, а також нагадав про відкритість управління у разі потреби методично-консультативної підтримки.