Питання трудового законодавства розглянули з роботодавцями Дніпропетровщини

08 листопада 2022

Фахівцями відділу з питань додержання законодавства про працю у Дніпровському регіоні управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, з метою забезпечення прав та гарантій працівників та підвищенням рівня обізнаності роботодавців, проводяться інформаційно-роз’яснювальні відвідування.

Інформаційною роботою охоплюються суб’єкти господарювання всіх форм власності. Під час зустрічей надається вичерпна інформація щодо оформлення трудових правовідносин, надання відпусток, виплати заробітної плати, оформлення лікарняних та відповідальності у разі порушення роботодавцями норм чинного законодавства. Особлива увага приділяється оформленню трудових відносин та проходженню працівниками медичних оглядів.

Спілкування з найманими працівниками та роботодавцями все більше підтверджує необхідність таких заходів, що позитивно впливають на детінізацію зайнятості та забезпечення прав і гарантій обох сторін.

Інспектори звертають увагу, що ще більше дізнатися про трудові відносини в умовах воєнного стану, можна завітавши на інформаційному порталі Держпраці за посиланням : https://pratsia.in.ua

За посиланням

https://dsp.gov.ua/trudovi-vidnosyny-pid-chas-voiennoho-stanu-v-ukraini-shcho-zminylosia

Або на офіційному каналі в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба Головного управління