Проведено превентивні заходи у ТОВ «КАПІТЕЛЬ ЛКМ»

12 травня 2021

Фахівцями управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області при проведенні заходу нагляду (контролю) у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАПІТЕЛЬ ЛКМ» проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо найбільш ефективних способів дотримання законодавства з питань промислової безпеки та охорони праці.

Під час проведення заходу у ТОВ «КАПІТЕЛЬ ЛКМ» фахівцями Головного управління надані консультації на робочих місцях, проведена інформаційна та роз’яснювальна робота щодо найбільш ефективних способів дотримання законодавства про охорону праці під час виконання робіт з експлуатації технологічного обладнання хімічної промисловості, проведення вантажно-розвантажувальних робіт у виробничих приміщеннях підприємства.

Також при проведенні заходу фахівцями звернута особлива увага працівників що дані превентивні заходи проводяться в рамках реалізації Державної політики в галузі охорони праці, що визначена відповідно до Конституції України та вимог Закону України «Про охорону праці», і направлені на досягнення безпеки під час виконання робіт на об’єктах підвищеної небезпеки.

Разом с тим, проведена роз’яснювальна робота з персоналом підприємства з питань профілактики і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці. Профілактична робота щодо попередження поширення коронавірусної хвороби COVID-19 – продовжується.