Проведення консультації з працівниками ТОВ «ЛОГСТИК СЕРВІС ДНІПРО» щодо безпеки робіт,  що виконуються  за нарядом-допуском.

21 жовтня 2022

Фахівцями відділу  нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області під час проведення інформаційного-роз’яснювального заходу на ТОВ «ЛОГСТИК СЕРВІС ДНІПРО»  була проведена консультація  щодо  основних заходів безпеки при виконанні робіт,  що виконуються  за нарядом-допуском.

Держслужбовці  роз’яснили, що під час виконання робіт з небезпечними та шкідливими виробничими чинниками або робіт пов’язаних з підвищеним виробничим ризиком – передбачено вжиття організаційно-технічних заходів щодо безпеки праці.  Організація робіт підвищеної небезпеки, що виконуються за нарядом-допуском визначається нормативно-правовими актами з охорони праці, які регламентують застосування нарядів-допусків.

Звернули увагу на те, що відповідно Закону України «Про охорону праці» роботодавець несе безпосередньо відповідальність за збереження життя та здоров’я працівників на підприємстві.

Проінформували роботодавця з питань профілактики травматизму на виробництві.

У рамках інформкампанії «Виходь на світло!» проведені консультації щодо трудового законодавства  та медичних оглядів. Більше інформації можна дізнатися на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/

https://dsp.gov.ua/trudovi-vidnosyny-pid-chas-voiennoho-stanu-v-ukraini-shcho-zminylosia

Або на офіційному каналі в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба головного управління