Про охорону праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском

22 листопада 2022

Фахівцями відділу  нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області проведено технічне навчання та інформаційно-роз’яснювальний  захід на підприємстві, що експлуатує обладнання підвищеної небезпеки – зберігає та наповнює балони з киснем.

Звернули увагу на технічні заходи щодо безпечного проведення робіт, забезпечення утримання обладнання під тиском у справному стані та безпечну експлуатацію шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження у випадках, передбачених законодавством.

Нагадали порядок дій працівникам в надзвичайних ситуаціях на об’єкті зберігання та наповненням балонів кисню відповідно до вимог Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій.

У рамках інформкампанії «Виходь на світло!» проведені консультації щодо трудового законодавства  та медичних оглядів. Більше інформації можна дізнатися на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/

За посиланням

https://dsp.gov.ua/trudovi-vidnosyny-pid-chas-voiennoho-stanu-v-ukraini-shcho-zminylosia

Або на офіційному каналі в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба Головного управління