Про охорону праці на підприємстві енергетичної галузі

25 січня 2023

Нарада з безпечного виконання робіт на об’єктах енергетичної інфраструктури відбулась на підприємстві енергетичної галузі з фахівцями відділу з питань безпеки праці центрального регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області.              

Серед найактуальніших питань були: алгоритм дій працівників щодо безпечної зупинки та подальшого пуску у випадках аварійного відключення джерела енергії, вентиляторів, димососів, повітронагрівачів, зокрема звернули увагу на організаційні заходи, якими досягається безпека робіт, з метою безаварійного функціонування підприємства та забезпечення безпеки працівників.              

Особливу увагу керівників підприємства звернули на укомплектованість відповідними засобами аварійних бригад, а також їх готовність до ліквідації можливих аварійних ситуацій пов’язаних з воєнними діями в Україні на об’єктах енергетичної інфраструктури.              

Також фахівці відділу підкреслили важливість змін у трудових відносинах під час воєнного стану можна на сайті Держпраці https://cutt.ly/YZYhtKN

 на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua

Офіційний канал в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці