Про безпечне виконання будівельних робіт йшлося на нараді у ТОВ НВФ «СТАЛЬСПЕЦСТРОЙ 101»

11 травня 2021

Фахівцями відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, під час проведення позапланової перевірки у ТОВ НВФ «СТАЛЬСПЕЦСТРОЙ 101» проведена інформаційно-роз’яснювальна робота та нарада стосовно забезпечення виконання постанови КМУ від 20.05.2020 Ко392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Посадовим особам підприємства також були надані технічні консультації щодо безпечного виконання будівельних робіт, інспектори праці особливу увагу керівників робіт звернули на дотримання вимог безпеки під час виконання робіт на висоті.

Увага керівників підприємства також зверталася на необхідність перевірки стану здоров’я робітників та дотримання карантинних заходів перед допуском до робіт та під час її виконання.

За результатами проведеної наради запропоновано надати інформацію про вжиті заходи щодо організації безпечного виконання робіт на будівельних обְ’єктах.