На підприємстві металургійної галузі, що знаходиться у м. Кривому Розі знайдено працівника, який зник 03 квітня 2021 року

07 квітня 2021

Сьогодні, 07 квітня приблизно о 2 годині ночі знайдено тіло працівника ТОВ «МЕТАЛУРГСЕРВІС ПЛЮС», який працював на посаді дозувальника гарячого повернення та зник 03.04.2021 приблизно о 5 годині ранку під час виконання робіт у Агломераційному цеху №2 Аглодоменного департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

За інформацією ТОВ «МЕТАЛУРГСЕРВІС ПЛЮС», 02.04.2021 в 18:45 майстром дільниці після проведення цільового інструктажу з охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки по наряду допуску № 209 «роботи по технологічному обслуговуванню, дрібному та часткового ремонту обладнання» працівника було допущено до зазначених робіт. 03.04.2021, приблизно о 5 годині ранку, працівник, яка також працювала у зміні звернулася до майстра дільниці і повідомила, що не може зв’язатися та знайти дозувальника гарячого повертання, який повинен був знаходитись на робочому місці – головна частина конвеєра В-9 агломераційного цеху № 2 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Майстер дільниці сумісно з бригадирами розпочали пошуки зниклого.

06.04.2021 майстер дільниці приблизно о 12 годині ночі, при огляді кабельної галереї побачив відблиск від спецодягу через кабельний приямок.

При огляді кабельної шахти токопровода 3,4 6КВ цеху мереж та підстанцій ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» було знайдене тіло. Після приїзду наряду поліцї опізнали тіло зниклого працівника.

ГУ Держпраці у Дніпропетровській області створено спеціальну комісію та проводиться розслідування нещасного випадку.