На Павлоградщині управлінням інспекційної діяльності проведено виїзну нараду

08 лютого 2023

Під головуванням посадових осіб Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці на базі Павлоградської районної державної адміністрації відбулась виїзна нарада (зустріч) з представниками об’єднаних територіальних громад Павлоградського району.

В ході зустрічі обговорювали нагальні питання відповідно до пріоритетних напрямків роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, зокрема особливості організації трудових відносин в умовах воєнного стану, питання проведення атестації робочих місць за умовами праці, створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання під час виконання робіт, мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві, забезпечення нормальних умов праці для запобігання професійним хворобам, запобігання проявам торгівлі людьми.

Звернули увагу представників об’єднаних територіальних громад Павлоградського району на те, що в умовах повномасштабної війни одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави кожним громадянином через свої можливості. Додержання законодавства як роботодавцями, так і працівниками – це шлях до вільної, незалежної та економічно сильної держави, за яку борються наші захисники. Додержання законодавства про працю роботодавцями – це гарантія для працівників, які залишилися в країні та підтримують її спроможність.

Офіційний канал в Telegram

https://t.me/dspdnipro

Прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці