На Дніпропетровщині провели широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівництвом одного з найбільших хабів

17 березня 2023

Фахівці Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, задля упередження випадків торгівлі людьми, протягом першого кварталу 2023 року провели широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівництвом одного з найбільших хабів, до якого входить декілька територіальних діаспор, який допомагає внутрішньо переміщеним особам у місті Дніпро.

Особливу увагу під час спілкування приділили питанням оформлення трудових відносин, протидії торгівлі людьми, недопущенню дискримінації та мобінгу на робочому місці, забезпеченню рівних прав і можливостей жінок та чоловіків у трудових відносинах, працевлаштуванню осіб з інвалідністю, психосоціальної підтримки на робочому місці, додержання законодавства про працю.

З метою охоплення інформаційними заходами всіх осіб, що зареєстровані у Східноукраїнській, Костянтинівській, Бахмутській, Слов’янській, Краматорській діаспорах, а це близько 48000 домогосподарств, на офіційних сторінках груп Telegram-каналів діаспор розміщені електронні буклети.

Сторонами спрямовані спільні зусилля на упередження негативного впливу на права, законні інтереси, життя та здоров’я працівників та домовлено про подальшу співпрацю.

Дізнатися про трудові відносини в умовах воєнного стану та звернутися з індивідуальною консультацією можна за допомогою інформаційного порталу Держпраці за посиланням http://pratsya.in.ua/, на якому можна легко знайти контакти сервісу онлайн консультування «інтерактивний інспектор».