На будівельному майданчику в м. Кривому Розі виявлено 52 працівника без належного оформлення трудових відносин

16 липня 2021

Інспекторами праці відділу з питань додержання законодавства про працю у Криворізькому регіоні управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, у рамках реалізації інспекційної кампанії щодо зниження рівня незадекларованої праці було проведено інспекційне відвідування будівельної компанії, яка здійснює ремонт та реконструкцію об’єкту комунальної власності у м. Кривому Розі.

Так, інспекторами праці в ході інспекційного відвідування будівельного майданчика на території якого ведуться ремонтно-будівельні роботи встановлено і задокументовано факти використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин. Роботодавець допустив до роботи 52 працівника без оформлення трудового договору (контракту) та не повідомив про факти працевлаштування найманого персоналу до Державної податкової служби.

За допуск працівників до роботи без оформлення трудового договору (контракту) до роботодавців буде вжито заходи реагування відповідно до наданих повноважень.