На базі ДТЕК Криворізька ТЕС проведено нараду щодо навчання та перевірки знань з питань охорони праці

01 квітня 2021

Теплові електростанції компанії ДТЕК щодня виробляють десятки мільйонів Кіловат-годин електроенергії для населення й промисловості України. Саме тому дуже важливо щоб усі станції працювали стабільно й, що не менш важливо, безпечно. Для цього усі енергетики повинні добре знати технологію роботи обладнання й правила безпечного виконання робіт. Саме тому процес навчання такий важливий, адже він є фундаментом подальшої безпечної роботи.

Так, за ініціативою Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області на базі ДТЕК Криворізька ТЕС було проведено нараду щодо додержання вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці під час проведення навчання та перевірки знань на підприємстві. Також, приділили увагу вимогам проведення навчання працівникам підприємства за професіями, які виконують роботи підвищеної небезпеки.

В свою чергу, на нараді було розглянуто питання щодо отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та подання декларацій.

«ДЕРЖПРАЦЯ завжди відкрита для співпраці. Ви можете в будь-який час зв’язатися з нами й отримати консультацію з питань охорони праці», – наголосив Максим Кудін – начальник відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, котлонагляді, за підйомними спорудами та енергетиці у місті Кривий Ріг.