На АЗС у двох суб’єктів господарювання виявлено 496 порушень нормативно-правових актів

31 березня 2021

Інспекторами праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області завершено позапланові перевірки підприємств, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею пальним у Дніпропетровській області ТОВ «ЄВРО СМАРТ ПАУЕР» та ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ».

За результатами перевірки у ТОВ «ГЛУСКО РІТЕЙЛ» виявлено 214 порушень нормативно-правових актів, з них 210 порушень з охорони праці, 4 порушення з питань гігієни праці. У ТОВ «ЄВРО СМАРТ ПАУЕР» виявлено 282 порушення нормативно-правових актів, з них 278 порушень з охорони праці, 4 порушення з питань гігієни праці.

Нагадаємо, що заходи контролю здійснюються на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 11.03.2021 № 10033/1/1-20 та окремого доручення т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці від 12.03.2021, у зв’язку з наявними системними порушеннями, що мають значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави та відповідно до частини першої статті 6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».