Між ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області підписано Меморандум про партнерство та співпрацю

29 березня 2021

Сьогодні, 29 березня, начальник Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Ольга Бондаренко та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровської області Святослав Літошко підписали Меморандум про партнерство та співпрацю.

Метою укладення Меморандуму про партнерство та співпрацю є спільне прагнення Сторін втілювати у життя ефективні форми співпраці для захисту і розвитку державної політики у сфері промислової безпеки, комплексного управління охороною праці, безпечності харчових продуктів, у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, у сфері дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін виявлення та усунення в ході спільних дій нечесної агресивної підприємницької діяльності з боку м.Дніпра та Дніпропетровської області, реалізація політики у сфері якості розвитку внутрішньої торгівлі та дотримання високих стандартів ЄС при наданні послуг.

Пріоритетними напрямами узгодженої діяльності Сторін є:

формування та утвердження позитивного іміджу Дніпропетровської області та м.Дніпра з метою розв’язання актуальної для області проблеми забезпечення функціонування системи управління при здійсненні комплексного управління охороною праці та промисловою безпекою, реалізацію контролю за додержанням законодавства про працю;

організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості зацікавлених осіб шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших заходів, оперативного розміщення інформації, зміст якої становить суспільний інтерес, на офіційних сайтах Сторін, розробки та проведення телевізійних проектів і рекламних кампаній, підготовки та випуску інформації щодо результатів роботи з контролю за дотриманням законодавства у сфері охорони праці та здійснення комплексного управління охороною праці та промисловою безпекою на обласному рівні, безпечності харчових продуктів, у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, у сфері прав споживачів, у сфері дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.