Консультуємо з питань безпеки праці працівників медзакладів, які експлуатують газифікатори кисневі

05 жовтня 2022

Інспектори Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області провели технічне навчання та інформаційно-роз’яснювальний  захід в лікарні міста Дніпро, де наголосили  на необхідності дотримання вимог нормативних та законодавчих актів з охорони праці при експлуатації газифікатора кисневого.

Звернули увагу на технічні заходи щодо безпечного проведення робіт, які унеможливлюють помилкове або випадкове введення в дію обладнання при подаванні рідкого та газоподібного кисню трубопроводами.

Нагадали порядок дій працівникам в надзвичайних ситуаціях на об’єкті зберігання та споживанню кисню відповідно до вимог Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій.

У рамках інформ-компанії «Виходь на світло!» проведені консультації щодо трудового законодавства та медичних оглядів.

Інспектори роз’яснюють порядок оформлення трудових відносин в умовах воєнного стану та як не стати жертвою примусової праці  – https://pratsia.in.ua/forced_labour.php.

Окрім того, працівники отримують тематичні буклети та дізнаються про численні можливості офіційного сайту Держпраці https://cutt.ly/YZYhtKN та інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua:

  • консультування онлайн,
  • рубрика відповідей на найактуальніші запитання щодо трудових відносин у воєнний час,
  • поради вимушеним переселенцям,
  • рекомендації щодо того, як працювати безпечно.

Додаткова інформація на офіційному каналі в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба Головного управління