Комісійна перевірка готовності до експлуатації лави та змонтованого в ній гірничошахтного устаткування

03 травня 2023

У квітні 2023 року на шахті ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» проведено комісійну перевірку готовності до експлуатації лави та змонтованого в ній і прилеглих виробках гірничошахтного устаткування за участю представників управління гірничого нагляду Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Під час вищезазначеного заходу, комісією був оглянутий підготовлений очисний вибій, змонтоване в ньому гірничошахтне устаткування та технологія виїмки вугілля на відповідність паспорта проведення та кріплення лави та вимогам чинного законодавства України. Крім того, комісія відвідала підготовчий забій капітальної гірничої виробки, який готується для майбутніх лав.

Після закінчення заходу представники управління гірничого нагляду Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели нараду з керівництвом підприємства, щодо додержання вимог правил безпеки під час експлуатації внутрішньо шахтного транспорту, а також проведений тренінг щодо дотримання працівниками заходів безпеки під час пересування та перевезення працівників і вантажів по горизонтальнім та похилим виробкам шахти.

Отримати корисну та необхідну інформацію про трудові відносини у воєнний час на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua та на сайті Державної служби України з питань праці https://cutt.ly/tZOfZvZ