Інформаційну роботу проведено у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВИНАЛЬ”

29 квітня 2021

В рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці та з метою долучення суб’єктів господарювання до проблем збереження життя та здоров’я працівників головними державними інспекторами відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро за участю фахівців інших відділів управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області було проведено інформаційний захід у Товаристві з обмеженою відповідальністю «ВИНАЛЬ» з питань промислової безпеки та охорони праці. До відома учасників заходу доведено цьогорічний девіз: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

Особлива увага приділялась питанням щодо організації безпечної роботи працівників під час карантину та безпечного ведення робіт підвищеної небезпеки пов’язаних з виробництвом лікеро-горілчаних виробів. Увагу учасників заходів було акцентовано на необхідності участі суб’єктів господарювання в процесі організації гідних і безпечних умов праці для працівників.

Також, обговорювалися питання щодо ефективних заходів дотримання вимог законодавства з охорони праці, промислової безпеки та на неухильному дотриманні вимог проектної документації та вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час здійснення робіт, пов’язаних з виробництвом лікеро-горілчаних виробів.

Крім того, посадовці Головного управління запросили взяти участь у заходах до Дня охорони праці в Україні у 2021 році та наголосили на неухильному дотриманні протиепідемічних карантинних обмежень і рекомендацій під час проведення заходів до Дня охорони праці в Україні.