Інформаційна кампанія у сфері торгівлі та діяльності ресторанів, послуг мобільного харчування проведена у м.Першотравенськ

01 квітня 2021

У м. Першотравенськ на виконання Плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, в березні місяці проведена інформаційна кампанія у сфері торгівлі та діяльності ресторанів, послуг мобільного харчування. Інспектором праці Управління соціального захисту населення Першотравенської міської ради Олександром Голубом проведено аналіз наявних суб’єктів господарювання у визначених сферах.

За результатами аналізу головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Павлоградському регіоні управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Лілією Коваленко було відвідано 15 суб’єктів господарювання з метою інформування про найбільш ефективні способи додержання законодавства з питань оформлення трудових відносин, моніторингу стану його додержання, відповідно до вимог п.28 постанови КМУ від 21.08.2019 № 823.