Фахівці Держпраці продовжують приймати участь у роботі комісій, щодо запуску в експлуатацію нових виїмкових одиниць

03 жовтня 2022

Для забезпечення стабільної роботи інспектори Держпраці продовжують приймати участь у роботі комісій, щодо перевірки дотримання вимог законодавчих та нормативних актів з питань охорони праці та законодавства про надра, з метою прийняття нових виїмкових одиниць. А саме, цього разу проконтрольовано виконання проєктних рішень, фактичний стан робіт виконаних в шахті «Козацька»АТ «Кривбасзалізрудком» де перевірили готовність до експлуатації панелі у віcях.

Робітники підприємства взяли участь в проєкт Держпраці “Виходь на світло!” Посадовці відділу в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» акцентували на важливості офіційного працевлаштування, особливо в умовах сьогодення, коли вкрай потрібно, щоб економіка працювала, а трудові права працівників були надійно захищені.

Посадовцями відділу надано відповіді на питання щодо змін у трудовому законодавстві в умовах воєнного стану та обговорено питання подальшої взаємодії та інформаційної підтримки, роз’яснено особливості та переваги функціонування системи «Інтерактивний інспектор» та звернуто увагу на можливість отримати відповіді на найбільш актуальні питання, які розміщені на сайті Держпраці

http://pratsia.in.ua

https://dsp.gov.ua/trudovi-vidnosyny-pid-chas-voiennoho-stanu-v-ukraini-shcho-zminylosia

Або на офіційному каналі в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба головного управління