Дотримання норм охорони праці працівниками медичної галузі в умовах воєнного стану

24 січня 2023

Фахівці відділу з питань безпеки праці східного регіону Управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід з питання безпечної експлуатації електрообладнання в Комунальному некомерційному підприємстві «Солонянський ЦПМСД» Солонянської селищної ради.

Велику увагу приділили саме постійному контролю за технічним станом електрообладнання, наявності документації, вимогам до робітників, які працюють на роботах з підвищеної небезпеки,  які щороку підвищують свій рівень знань з питань охорони праці та безпечного виконання робіт. Також обговорили дотриманням належних безпечних умов праці.

Посадові особи Держпраці роз’яснили щодо порядку сповіщення працівників при аварійному відключенні та відновленні електропостачання, а також під час експлуатації бензинових та дизельних генераторів в умовах раптового відключення централізованого електропостачання.

Наприкінці заходу інспектори відділу з питань безпеки праці східного регіону Управління інспекційної діяльності обговорили питання подальшої взаємодії та інформаційної підтримки, звернули увагу на можливість отримати відповіді на найбільш актуальні питання, які розміщені на сайті Держпраці у рубриці «Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану», на інформаційному порталіhttps://pratsia.in.ua  та в Telegramчат-боту https://t.me/ask_sls_bot.

та на сайті Державної служби України з питань праці https://cutt.ly/tZOfZvZ

Офіційний канал в Telegram

https://t.me/dneprviddil

Прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці