Безпечність нехарчової продукції – запорука безпеки споживачів

04 вересня 2023

✅Технічний регламент ЗІЗ – нормативно-правовий документ, на підставі якого виробники, імпортери та розповсюджувачі виготовляють, імпортують, вводять в обіг та надають на ринку безпечну нехарчову продукцію.

Виконання встановлених вимог Технічного регламенту ефективно знижує ймовірність використання небезпечної нехарчової продукції.

✅Щотижня посадовці відділу ринкового нагляду продовжують нагадувати розповсюджувачам про ризики введення в обіг невідповідної нехарчової продукції.

Інспектори звертають увагу, що обов’язковою умовою є дотримання вимог Технічного регламенту ЗІЗ, а саме наявності у суб’єктів господарювання: декларації про відповідність, маркування, що передбачає Технічний регламент ЗІЗ, інструкцій складених українською мовою.