Powered by : kan-studio Support by M.Saenko

Під час урочистостей, які відбулися 15 жовтня 2014 року в Дніпропетровському будинку профспілок з нагоди дня працівників харчової та переробної промисловості, були підведені підсумки роботи підприємств галузі, а також стану промислової безпеки та охорони праці.

 

 


Під час урочистостей були нагороджені почесними грамотами та подяками кращі працівники та інженери з охорони праці підприємств. Відзнаки були вручені від Дніпропетровської облдержадміністрації, Дніпропетровської обласної ради та профспілкових об´єднань.

Зі святом працівників харчової та переробної промисловості привітали також працівники Державної інспекції нагляду у агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області.

Процес виробництва на підприємствах харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини стабільний та налагоджений. Виробничий травматизм на підприємствах цієї галузі в області від початку поточного року знизився майже удвічі, смертельних випадків із працівниками не було. У той же час виробництво продукції збільшилось у порівнянні з аналогічним періодом минулого року: зросло виробництво м’яса, ковбасних виробів, олії нерафінованої, борошна.

Вітаючи зі святом працівників галузі, фахівці теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області зичать робітникам харчової та переробної промисловості подальших здобутків у роботі підприємств, виробництві продукції та забезпеченні належних умов праці робітників.

Прес-служба теруправління Держгірпромнагляду
у Дніпропетровській області


15.10.2014 |

Повернутись назад